Мульт-роботи для Фокстроту!

Запорізькі рятувальники підвели підсумки Місячника безпеки життєдіяльності та фестивалю малюнків за мотивами мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу», а соціальний партнер незабаром відзначить найбільш талановитих учасників 

У січні 2019 року в Головному управлінні ДСНС України у Запорізькій області відбулося підведення підсумків Місячника безпеки життєдіяльності серед школярів області. Головна мета проведення місячника – це навчання школярів правилам безпеки життєдіяльності під час освітнього процесу, на відпочинку та в побуті.  

На початку листопада рятувальники оголосили збір дитячих творчих робіт про правила безпеки, а Група компаній Фокстрот як соціальний партнер запропонувала дітям переглянути мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу» та поділитися враженням за допомогою творчих робіт. Упродовж двох місяців учасники конкурсу малювали, вишивали, клеїли, ліпили, фарбували, вирізали, будували на уроках «Основи здоров’я життєдіяльності», проявляючи не тільки свої знання та уміння, але й творчість та оригінальність ідей. Таким чином на кінець 2018 року до обласного Головного управління рятувальників надійшло понад 500 робіт, 51 з яких – про лисичку Фокс, її друзів-малюків та їх пригоди.  


- Дякую партнерам та педагогам, які організували фестиваль творчості, адже в такий спосіб діти ефективно навчаються головним правилам життя – як бути живими та здоровими, - коментує генеральний директор ГК Фокстрот Геннадій Виходцев, біографія якого щодо кар’єри розпочинається з педагогічної діяльності у столичному профтехучилищі. – Усі ці роки співпраці у соціальному проекті в Запоріжжі ми маємо позитивний відгук дітей на мультсеріал, створений у рамках нашого соціального проекту Школа безпеки» за підтримки ДСНС України. У нашому рейтингу партнерсів Запоріжжя та його рятувальники лідирують за кількістю тематичних заходів, що мають профілактичне значення і позитивно впливають на дитячу обізнаність. 

- Минулого року близько 20 тисяч дітлахів переглянули мультфільми «Фокс і Трот поспішають на допомогу», - розповідає Юлія Баришева, начальник сектору зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Запорізькій області підполковник служби цивільного захисту. – А під час листопадового Національного Уроку безпеки у 35 школах області Уроки від Фокстроту порадували понад 2000 дітей. Мультфільм Фокстроту є родзинкою таких навчальних свят від рятувальників, а 4 серію «Пожежа» ми показуємо усім відвідувачам нашого музею рятувальної служби. Дякуємо Фокстроту за співпрацю! 


Вибрати кращі роботи дитячої творчості щодо правил безпеки до Головного управління ДСНС в Запорізькій області зібралися не тільки рятувальники, а й представники Запорізького обласного центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді, Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Запорізького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді «Грані» та Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації. 


Фахівці визнали найкращими 24 роботи, серед яких є й такі, над якими працювали цілі учбові класи запорожчини. 1 березня 2019 року у Головному управлінні відбудеться зустріч із переможцями, до якого готуються й представники Групи компаній Фокстрот. 

Нагадаємо, що Місячник безпеки проходив протягом листопада-грудня 2018 року в усіх навчально-виховних закладах Запорізькій області. Кожна дитина мала змогу взяти участь у конкурсі та представити на суд компетентного журі свої роботи. У конкурсі взяли участь школярі віком від 4 до 18 років.  

Довідка: з 2003 року ГК «ФОКСТРОТ» підтримує ініціативи державних органів влади у навчально-виховній роботі зі школярами щодо профілактики травматизму дітей у невиробничій сфері, а з 2008 року ГКФ під девізом «Комфортно там, де безпечно!» реалізує соціальний проект «Школа безпеки». За сприяння фахівців ДСНС України було створено навчальний мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу», рекомендований для роботи з молодшими школярами Міністерством освіти та науки України. У інтернеті мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу» переглянули близько 700 тисяч глядачів. За мотивами найпопулярнішої за кількістю переглядів четвертої серії мультфільму «Пожежа» була розроблена листівка «При пожежі дій правильно!» та розклад уроків. У 2018 на Національному Уроці безпеки, що пройшов у 25 областях України, Фокстрот надав англомовну версію мультфільма «Фокс і Трот поспішають на допомогу. Пожежа»

Група компаній "ФОКСТРОТ" розвиває бренди "Фокстрот. Техніка для дому", "Техношара" (ритейл побутової та електронної техніки) і "Секунда" (часовий ритейл), а також «DEPO't Center» і «Fantasy Town» (управління нерухомістю в ГКФ). Керівниками Групи компаній «Фокстрот» є Валерій Маковецький та Геннадій Виходцев.

ГКФрозвиває бренди