У Запоріжжі за підтримки ГК ФОКСТРОТ” та ГД ООН запрацював «Опліч ХАБ»

18 липня у Запоріжжі Глобальний договір ООН (ГД ООН) в Україні за сприяння Запорізької обласної ради та партнерів відкрили перший ком’юніті-центр «Опліч ХАБ»

«Опліч ХАБ» – це безпечний інклюзивний простір, де відвідувачам пропонують індивідуальні психологічні консультації, групову арт-терапію для дорослих і дітей, йогу, лекції та майстер-класи, а також юридичні консультації. Усі послуги центра безплатні та конфіденційні. У хабі працюють найкращі фахівці у сфері психології, арт-терапії та йоги, які пройшли навчання від міжнародних експертів з Israel Trauma Coalition, UCLA та University of Denver. Група компаній ФОКСТРОТ як член ГД ООН з 2006 року надала проєкту електронну та побутову техніку для облаштування простору.

На відкритті хабу представники ГД ООН в Україні, Групи Метінвест та Запорізької обласної ради провели панельну дискусію про важливість об’єднання громад для взаємопідтримки в умовах невизначеності. У заході взяли участь усі партнери проєкту: Група Метінвест, Carlsberg Ukraine, корпорація «Біосфера», Caparol Україна, «Епіцентр-К», Запорізька обласна рада, Група компаній «ФОКСТРОТ», Равлик Боб та інші.


Генеральна директорка Глобального договору ООН в Україні Тетяна Сахарук звернулася до учасників заходу: «Єднання і взаємодопомога на всіх рівнях і в усіх сферах – от що допоможе нам як нації перемогти в цій війні. Ми раді відкрити «Опліч ХАБ» у Запоріжжі, стоячи пліч-о-пліч із партнерами. Разом ми створили для запоріжців місце психологічної безпеки. Тут ви зможете відкритися і поділитися страхами, а також відчути себе частиною спільноти та віднайти в собі сили витримати виклики нашого сьогодення».

– Об’єднання вітчизняних компаній навколо ініціативи української мережі ГД ОН в прифронтовому Запоріжжі свідчить, що український бізнес демонструє свою єдність, виваженість та людяність перед ворожою навалою, а це ознака його європейськості, – прокоментував партнерство бренда «Фокстрот» зпівзасновник Групи компаній ФОКСТРОТ Геннадій Виходцев. – Раді бути в колі партнерів ком’юніті-центру «Опліч ХАБ».

Після дискусії організатори заходу вручили партнерам Подяки, від Фокстроту відзнаку прийняв директор магазину в Запоріжжі по вул проспект Соборний, 53 Роберт Балаян.


Нагадаємо, що в 2020 році ГК «ФОКСТРОТ» підтримала освітній проєкт «IT Nation Hacks», що реалізувався Громадською спілкою «Мережа Глобального Договору ООН в Україні» для жителів Донецької та Луганської областей.

Довідка: Глобальний договір ООН в Україні – це українська мережа найбільшої у світі спільноти відповідальних бізнесів. Це особлива ініціатива Генерального секретаря ООН, який закликає компанії вибудовувати свою діяльність та стратегію з урахуванням Цілей сталого розвитку та на основі 10 Принципів у галузі прав людини, трудових відносин, захисту довкілля і боротьби з корупцією. Організація налічує 21 тис. учасників у 162 країнах світу. Українська мережа ГД ООН має 126 учасників.

ГКФрозвиває бренди