Первоцвіти Фокстроту: 2 нових магазини відкрилися в Чернігові і Стрию, на черзі – Одеса і Кривий Ріг

Омніканальний ритейлер продовжує розвивати роздрібну мережу і збільшувати свою представленість у різних куточках країни. У планах на 2024 рік – презентувати покупцям 10 нових і оновлених магазинів

З настанням весни компанія демонструє динамічний розвиток: нещодавно ритейлер відкрив відремонтований після ракетного удару магазин в ТРЦ Apollo в Дніпрі. А 1 березня одразу два сучасні магазини відчинили свої двері у Чернігові і Стрию.


«Попри виклики і ризики сьогодення, ми раді відкривати великі, красиві і просторі магазини, які неодмінно оцінять і полюблять наші покупці. Дякуючи зусиллям всієї команди і захисникам, які боронять країну на всіх ділянках фронту, Фокстрот має змогу розширятися і розквітати разом з весною, – зазначив Олексій Зозуля, СЕО Фокстрот. – Цьогоріч у наших планах відкрити близько 10 магазинів: це відновлення роботи пошкоджених обстрілами або тимчасово закритих об’єктів, і відкриття нових. Із настуних на черзі – це нові магазини в Одесі і Кривому Розі».


У Стрию на Львівщині Фокстрот розширив свою присутність як єдиного мережевого ритейлера електроніки і побутової техніки у місті. Там відкрили другий магазин – в абсолютно новому ТРЦ «Стрий City» на вул. Б. Хмельницького, 4. Загальна площа складає 950 м кв., з них торгової – 800 м кв.


Магазин приваблює сучасним «хабом», що об’єднує касову, кредитну, сервісну, адміністративну зони, розмаїттям асортименту в усіх категоріях і кількістю бренд-зон від провідних виробників техніки. Зокрема, смартфони і телевізори від ТМ Samsung, кавомашини Krups, побутова техніка Rowenta і Tefal, бьюті-зона від Philips і Rowenta та інші.

Новий, також другий за рахунком магазин Фокстрот у Чернігові, розмістився в центрі по вул. Ринкова, 10. Він став «правонаступником» одного з найстарших магазинів мережі, що змінив локацію з пр-ту Миру, 35.


Загальна площа складає 1350 м кв., торгівельна – 920 м кв. Магазин виконано в загальній концепції ритейлера, що передбачає продумане планування, освітлення, використання фірмових кольорів, зручну адміністративну зону хабу, оптимальне наповнення асортиментом. Серед представлених бренд-зон – телевізори від Samsung і TCL, велика побутова техніка від LG, Samsung, Whirlpool, дрібна побутова техніка від Tеfаl, Philips, DeLonghi.

Нагадаємо, Фокстрот одним з перших ритейлерів відновив роботу у місті-герої Чернігові в квітні 2022 року, майже одразу після звільнення регіону від російських окупантів.

Святкові івенти на честь відкриття трьох магазинів – у Дніпрі, Чернігові і Стрий відбудуться вже найближчим вікендом – 7-10 березня. Для клієнтів підготували спеціальні цінові пропозиції, кешбек, вигідні умови кредитування і доставки.

Також у березні заплановано відкриття нового магазину в Одесі у ТРЦ «Острів» та на початку квітня – п’ятого магазину у Кривому Розі – у ТРЦ Victory Plaza.

Усього станом на початок весни 2024 року ритейлер Фокстрот оперує 123 працюючими магазинами у 67 містах України, у тому числі – у прифронтових Херсоні, Краматорську і Слов’янську, онлайн-майданчиком foxtrot.ua і однойменним мобільним додатком.

ГКФрозвиває бренди