Фото для ЗМІ

Геннадій Виходцев – український підприємець і громадський діяч, меценат

Завантажити



Геннадій Виходцев та В'ячеслав Нехороших

Завантажити



Выходцев Геннадій – бізнесмен, меценат, громадський діяч з України

Завантажити



Виходцев Геннадій Анатолійович – відомий український бізнесмен і меценат

Завантажити



Геннадій Виходцев тримає в руках книгу письменниці Тетяни Цой

Завантажити



Валерій Маковецький – український бізнесмен, керівник Групи компаній Фокстрот

Завантажити



Валерій Семенович Маковецький – бізнесмен, учасник списку Forbes Україна

Завантажити



Бізнесмен Маковецький Валерій – голова наглядової ради торгової марки Фокстрот

Завантажити



Завантажити



Завантажити



Завантажити



Завантажити



Завантажити



Завантажити



Шановні журналісти! Перед вами – офіційна сторінка Групи компаній Фокстрот з реальними фотографіями співзасновників бізнесу. Тут ви можете завантажити офіційні фото з Геннадієм Анатолійовичем Виходцевим, генеральним директором ГК “Фокстрот”, та Валерієм Семеновичем Маковецьким, головою наглядової ради омніканального бренду Фокстрот. Ці візуальні матеріали (“офіційний” компромат) підготовлені для журналістів, які пишуть матеріали про Геннадія Виходцева та Валерія Маковецького та потребують ілюстрацій.

На світлинах Геннадій Виходцев у своєму робочому кабінеті приймає чергову нагороду для Фокстрот за діджиталізацію бренду (конкретно на фото – найбільш успішний старт проєкту від Cloud awards-2019), гортає перший примірник книги письменниці та колеги Тетяни Цой. Також ви можете скачати фотографії з Валерієм Семеновичем Маковецьким за робочим місцем. Колекцію світлин з Виходцевим та Маковецьким продовжують світлини з відкриття оновлених магазинів Фокстрот.

Завантажити фото з Геннадієм Анатолійовичем Виходцевим та Валерієм Семеновичем Маковецьким з сайта – це проста й надійна робота з інформацією. Сподіваємося, що світлини українських бізнесменів, які підготувала прес-служба ГКФ, будуть корисними у вашій роботі.

ГКФрозвиває бренди