Фоксі виведе сотні спортсменів на паркет 34-го танцювального фестивалю «Парад Надій»

Ритейлер Фокстрот став партнером найстаршого танцювального турніру України і допоможе реалізувати мету організаторів – збереження вітчизняного танцювального спорту під час великої війни України за незалежність та допомога Силам оборони України

30 березня у рамках Київського благодійного туру танцювальних фестивалів на підтримку українських захисників «Все буде Україна!» відбудуться змагання із бально-спортивних танців «Парад надій-2024». Валентина Федорчук (засновниця Школи танців Федорчук Sport dance, заслужений тренер України зі спортивного танцю, суддя вищої категорії Всесвітньої Ради Танцю) та генеральний партнер Група компаній ФОКСТРОТ очікують декілька сотень спортсменів з усієї України, які змагатимуться у 41 категорії.


– Так, триває війна, так, нашим захисникам дуже тяжко, але треба жити і треба боротися! Наш Парад надій-2024 – це прояв українського характеру, це віра в те, що перемога буде за нами і що ми присвятимо їй один із прийдешніх Парадів, – зазначила Валентина Федорчук.


Валентина Федорчук пояснила, що учасники будуть у безпеці: організатори орендували приміщення столичного Інституту фізкультури Національного університету фізичного виховання та спорту України, яке має акт комісії КМВДА про те, що воно може використовуватися як найпростіше укриття.

Турнір сплановано як 5 окремих відділень – о 9.00; 11.30; 13.30; 16.00; 18.30. Оцінювати майстерність танцювальних пар будуть два десятки вітчизняних та закордонних суддів, серед них Jonathan Wilkins (США), Dirk Bastert Німеччина), Jakyb Rybicki (Польща), Andrey Andronik (Молдова) , Claudia Raba (Польща). Українські судді з вищою суддівською категорією – Дмитро Влох, Віталій Григорович, Olga Urumova, Марина Андрусенко, Ігор Машин та інші.


На Парад вийдуть спортсмени різних вікоіих категорій - діти (спортсмени до 8 років), ювенали (8-12 років), юніори (до 16 років), молодь, дорослі та Pro-Am (у парі тренер та його учень). Окрасою турніру стане виступ спортсменів у категорії «Перші Кроки» (діти до 8 років) та «Сеньйори» (від 50 років та вище).

Увечері 30 березня також буде розіграно 21-й кубок Фокстроту на краще виконання цього танцю. Таке змагання у 21-й раз проводиться за підтримки ритейлера електроніки «Фокстрот» та співзасновника бренда Геннадія Виходцева. Саме тому на парад учасників – урочистий вихід танцювальних пар на паркет - виводити спортсменів на паркет буде лисичка Фоксі, ростова лялька від компанії Фокстрот.


– Парад надій – найстарший танцювальний турнір в Україні, який до сьогодні задає стандарти змагань зі спортивних танців і на який рівняються менеджери спортивних івентів міжнародного рівня, – сказав Олексій Зозуля, виконавчий директор компанії Фокстрот. – Нам близькі цінності Валентини Федорчук – щирість, відданість, результативність, патріотизм. Ми поважаємо наш 21-річний досвід партнерства, тому вкотре разом із Парадом надій підготували Кубок за краще виконання фокстроту та ініціювали підтримку Сил оборони України.


Вже вдруге за історію «Параду надій» організатори надають благодійну допомогу Силам оборони України. Частина коштів, отриманих за вхідні квитки на 34 турнір, буде передана на потреби Повітряних сил України, а саме зенітній ракетній бригаді, яка прикриває Київ, центральну і північну Україну від ворожих ракет і дронів. А Фокстрот планує підсилити транш від організаторів турніру на таку саме суму, оскільки з вересня 2022 року компанія допомагає технікою захисникам неба – і київській бригаді, і ще майже 2 десяткам військових частин системи ППО України.

Серед партнерів турніру – відомі вітчизняні компанії. Добрий партнер – торгова марка «Гулівер Країна» та магазин дитячих іграшок «ГУЛІВЕР» привітає молодших переможців змагань. Алкогольний холдинг BAYADERA GROUP - партнер маленьких та великих перемог - привітає дорослих переможців.

Свої подарунки успішним спортсменам готує танцювальний магазин YoDance. Квітковий партнер турніру – компанія This is квіти.

До інформаційної підтримки “Параду надій 2024” запрошені медіапартнери: всеукраїнське інтернет-видання “Дзеркало Тижня. ZN,UA”, інформаційне агентство “Інтерфакс-Україна”, медіа холдинг OBOZREVATEL і всеукраїнська газета “День”. Спеціальний інформаційний партнер – «Вікенд у Києві». Інтернет підтримку забезпечує «ФЛАЙМАРК ДЕНС». Спеціальні креативні партнери – Ideas bank Film Production.

Інформаційний координатор – Національна агенція стратегічних комунікацій.

ГКФрозвиває бренди